Pages

SELAMAT DATANG KE SEBAIK-BAIK CAHAYA

May 6, 2011

Printer Baru

Aku ke Plaza Alam Sentral tadi. Beli printer. Printer yang lama ni abg aku punya. Tapi tak boleh install pulak sebab aku guna windows 7. Printer ni pun versi lama punye. So,aku beli la yang 3 in 1. Aku beli ni pun sebab memang memerlukan sangat. Nak wat keje...harga RM 220 sekali dengan external ink. mahal ke murah?tapi itu yang termurah aku survey. printer ni jenis canon MP258...layan je la..

Orang kedai install external ink

ni bilik aku.cantik x?tu semua buku yang aku baca waktu free.hehe

yeahh..inilah printernya

ofis aku..hehe..


sekian....

2 comments:

Ateh Salim said...

Okeylah tu. Kat BP hargannya RM155. Tip penggunaannya: Perlu digunakan selalu. Kalau tidak saluran ink dari katrej ke 'kepala'nya akan dimasuki angin.

Kalau dah masuk angin:
On suis.
Tekan butang yg ada gambar pelaya dan skru driber 3 kali
Tekan butang color sekali.
(itu untuk membuang angin)

Huda~Banny said...

nuar buang angin cara lain...hahaha

Taujihad