Pages

SELAMAT DATANG KE SEBAIK-BAIK CAHAYA

December 11, 2009

ALHAMDULILLAH

Alhamdulillah..syukur kepada Allah. Hari ini happy sebab dah dapat result. Cemerlang la jugak..hehe. Berapa pointer?sibuk je nak tahu.hehe..dirahsiakan.nanti kalau bagitau kata berlagak pula.org tertentu je boleh tahu.hehe. Pada awalnya xsangka boleh lulus..tp alhamdulillah..terima kasih ya Allah.

Masa tu la hp tak henti-henti dengan sms yang masuk. masing-masing tanya berapa. tanya orang tapi 'dia' taknak bagitau.mana aci.hehe...ermm..ada juga yang fail,ada yang lulus semua,ada yang kena kick...terimalah dengan hati terbuka kerana segalanya adalah kesalahan diri kita sendiri. sejauh mana result kita,sejauh itulah usaha kita..belajar dari kesilapan itu yang penting.

Kepada sahabat-sahabatku semua..teruskan perjuangan kalian. "Masih ada waktu untuk kita.."

Sirru ala baraktillah

7 comments:

Ayah said...

TAHNIAH dari ayah.
Ada orang LULUS kerana BELAJAR,
Ada orang LULUS walau TAK BELAJAR,
Ada orang TAK LULUS kerana BELAJAR,
Ada orang TAK LULUS kerana TAK BELAJAR.

Tetapi BIASANYA yang LULUS tu, orang yang BELAJAR!

Sendiri SUSAH, sendiri yang SENANG. Orang lain hanya MEMANDANG.

srikandi said...

tapi saya TAK LULUS kerana BELAJAR..

HudaBanny said...

Tahniah!! walaupun kak ngah belum tahu jwpnnya....belajar betul2....kelak senang diri sendiri...

Srikandi...belajr dgn betul baru boleh lulus...bukan setakat lulus..tapi dengan cemerlang..apapun jgn berputus asa..

Mohd.Noor Azam bin Ateh. said...

apa ni? abang tak paham. kalau ko yang lulus nape nama kat kertas tu michael? apa nii?? ke aku dah tua sebab tu x paham???

cahaya kegembiraan said...

tahniah...mabruk semoga terus success, selalu doakan kejayaan awk..=)

adik azam said...

apa la abg aku ni..itu gimik je..saja wat lawak.bila pulak tukar nama..micheal tu bengong.soalan senang pun xleh jawab

Mohd.Noor Azam bin Ateh. said...

kah kah kah..memang abang dah tua. Memang blur hari nih.Apapun Tahniah!!! Bangga tul..

Taujihad