Pages

SELAMAT DATANG KE SEBAIK-BAIK CAHAYA

June 27, 2009

ROZILA

ni gambar kawennya..sapa nama suamimu ini?

ekin,rozila,hanis,hanim(agaknya)

Sungguh tak percaya kawan lama sudah berkahwin. Rozila...lupa pula nama ayahmu.sori ye.huhu..sampai hati tak jemput.padahal rumah kat felcra seri wangi.Dlm 10km je dgn rumah saya..nak buat macamane,lost contact.

Nak ceritakan,Rozila ni kawan saya sejak form1. Kenal bila sama sekolah agama khas. dulu hingus-hingus sekarang dah jadi isteri orang.hehe..tahniah la untukmu rozila..tengok kawan-kawan dah kawin rasa cepat masa berlalu..dulu bercinta dengan orang lain sekarang dah jadi isteri orang.hehe..Nak masukkan gambar masa sekolah dulu xde scanner.nanti2 la ye..

Betullah cakap pensyarah saya,waktu yang paling best adalah waktu ketika belajar. Ramai kawan..musuh pun boleh tahan.Kenangan xyah cerita la..jenuh nak bercerita.So,waktu nilah kalau boleh cipta kenangan-kenangan manis..dan boleh mematangkan fikiran kita!

Kepada kau rozila,kalau terbacalah post ni,aku doakan kau bahagia hingga ke anak cucu. Jadilah isteri yang solehah. Kawan-kawan jangan lupa walaupun dah kawen.huhu..(feling pulak)

Kepada kawan-kawan lain yang nak kawen,jangan lupa aku.Amaran keras ni...hehe..ok.
Wallahualam.

p/s:Terima kasih pada ekin (sumber)

5 comments:

abangmu yang dah jadi suami & Papa said...

Bunyi macam frust jek. Hehehe sabar. Belajar rajin-rajin dulu. Itu akan menjamin kebahagiaan rumahtangga selain kasih sayang. Tak da duit macamana nak bagi anak isteri makan???

iKa said...

selamat bkawen kpd temanmu..
ouhh..jgn sedey2..ehehe..
oke..nk kwen nati ika ajk..
erk..mau kwen ngn sape ea?
adeh..
=p

nuar said...

bukan frust.gembira..haha..post macam frust ek.saja je bagi gempak siit.hehe

mizz saifa said...

eh awk bulatkan muka girl tu..
mcm org yg dkehendaki pulak.. hehehe..

Anonymous said...

siti rozila bt legiman ek?
shbt ana 2..
tp da lost cntct gk..huhu
(izzah solehah)

Taujihad