Pages

SELAMAT DATANG KE SEBAIK-BAIK CAHAYA

September 7, 2009

KEMBALI NORMAL

Alhamdulillah..

Setelah seminggu 'berkampung' di hospital akhirnya saya keluar juga! DENGGI punya pasal la..

Ketika mencatat post ni saya sudah pun berada di shah alam. Lokasi bermulannya denggi..sampai je rumah,ada 4 orang mangsa terbaring longlai. Mereka juga mangsa denggi..

OH tidak!!!! jangan aku diserang lagi. Dimaklumkan lagi 5orang pulang ke kampung sebab denggi jugak. sorang masuk wad..rupanya lepas je saya balik kampung, semua budak rumah saya kena.huhu..

sebenarnya saya nak ceritakan pengalaman harian saya semasa di wad selama seminggu..saya ada buat catatan semasa di wad..boleh buat novel. Macam-macam pengalaman ada..lagi la bila duduk dalam wad sorang-sorang. nanti ada masa saya postkan la ok.

sekarang ni tengah sibuk siapkan asignment dan prepare untuk test! rasa malas yang amatttt..nak xnak kena lawan jugak.

Oklah..doakan saya dan kawan-kawan saya sihat ea semua. Post kali ni melalut sikit sebab memang nak melalut la..haha.

ok.wallahualam.

2 comments:

HudaBanny said...

tidor malam jgn lupa ubat nyamuk...

Nurdyana said...

Salam 'alaik,

akhi, kami di Sumayyah ucapkan selamat kembali bertugas.

ketiadaanmu kami rasai.

kali ni jaga kesihatan betul2 ye.

ikhlas,
sisters in sumayyah (SIS) :)

Taujihad